ctjb.net

public web

View on GitHub

CTJB

2016

ranecko

Kemp sa konal 1.9.2016 - 4.9.2016 vo Vire, Ceska Republika

Fotky

Program

Stvrtok

kedy kto co kolko
13:00 . camp door open  
19:00 . oficialne zahajenie programu 15 min
19:15 mazegen Vitejte ve Viru! 40 min
21:00 . party  

Piatok

kedy kto co kolko
13:00 Laila rorschach tshirt - vyrobime si originalne tricka s rorschachovymi skvrnami (donestesi biele bavlnene) 60 min
14:00 infinity Bugbounty programy a jak na ne 30 min
14:30 pavel Naklikejte si sveho kone (psa, kravu, slepici, kosatku) schema 30 min
15:00 sorki Velobot - Open hardware bike computer 30 min
15:30 eugen Once a cheater always a cheater 60 min
16:30 . Predstavenie hackerspaceov: Base48, Brmlab, Labka, Progressbar+Paralelny polis 60 min
17:30 juraj & Petr Žílka Decentralizace moci, Limited edition umenie v blockchaine a hackovanie sveta 30 min
18:00 . Lightning talky (round 1 - viz nizsie) 60 min
19:00 . Visibility is a Trap by Adam Csoka Keller 30 min
22:00 . Ventolin Live 90 min
24:00 . DJ Inso Grime DJ Set 90 min

Lightning Talks

kto co
Jenda SYN, SYNACK, RST, RST, RST - Abusing misconfigured IPSs for simple DoS
Laila Lekna - minuly rok sme nestihli a pytali ste sa na to
Jenda E.T. Phone Home web
b42 Growing hydroponic vegetables
Laila #Toiletparty - ako sme zadelili masivny zur 32c3
Karel co to jsou crackmes a jak na ne

Sobota

kedy kto co kolko
11:00 stick tesba 30 min
11:30 lexik Squatting: Co má společného pražský squat a (nejen) pražský hackerspace 30 min
12:00 Maxo Ako ucim ludi aby vedeli so mnou robit 30 min
12:30 Jan Elektornicke bicykle 30 min
13:00 .cCuMiNn. Panem World Wide Webu 60 min
14:00 mazegen Huby okolo vas 30 min
14:30 Sargon Senzory v elektrotechnike 30 min
15:00 sachy Cecenske drahy DB+skripty 30 min
15:30 sorki & lubko pignus.computer - rebuilding Fedora for Raspberry Pi 30 min
16:00 pavel Ochocte si Nokiu N900 30 min
16:30 zlo distribuovany sw load balancer jako nahrada hw - proc, jak 30 min
17:00 Jenda LFSR craptoanalysis 60 min
18:00 pavel Hackujeme kernel - proc a jak 60 min
19:00 jindra Vse co jste chteli vedet o Vine 30 min
19:30 . Lightning talky (round 2 - viz nizsie)  
20:30 videoart Asymptote by Natalia Evelyn Bencicova, Adam Csoka Keller and Arielle Esther 30 min
21:30   K-O-L-E-K-T-I-V Live Session 90 min
23:00   DJ Inso Jungle + Happy Hardcore DJ Set  

Lightning Talks

kto co
Jenda Skodic
Maxo&co ako vyrobit 6ty zmysel
sorki Mapping with UAVs
Jenda Kukuruku
lexik Jak se bavit s lidma
shady OSS Víkend Košice
karel jihad online

Aktivity

kto co
Matus F Skaut workshop
jenda SDR Workshop
b42 ansible workshop
pavel Proc se ten telefon nabiji pomalu? Aneb nikdy never cinske nabijecce
Laila Svetlušky 1: vyrábame dekorácie z kuželov a podsvecujeme ich
Laila Svetlušky 2: nočná prechádzka a trilkovanie lesom s glowstickmi
Laila Svetlušky 3: bastlíme z glowstickov
Laila Jóga: denne
.cCuMiNn. Webhacking4fun
Laila Piseme mame/babke/frajerke/skreckovi/komukolvek pohladnicu z tabora
pavel Pojdme ulovit cache… nebo dve, a po ceste neco zmapovat pro OpenStreetmap
pavel Jak na fotky, a jak funguje fotak uvnitr
mazegen Ferrata meetup
Laila 3D meetup (modelari, tlaciari a veskera haved spoj sa a ukaz na com robis)

Food & Drink