ctjb.net

public web

This project is maintained by ctjb

CTJB

2015

Kemp sa konal 30.4-3.5.2015 v Zarubach na Slovensku.

Fotky

Program

Stvrtok

kedy kto ako co kolko
12:00   aktivita priprava arealu, ubytovanie (akakolvek pomoc vitana) 6 hod
20:00     privitanie / uvodne slovo  
20:30   kino you decide!  
22:00 laila workshop Svetlusky (gule z glowstickov) 60 min
22:00   party Prekvapenie  

Piatok

kedy kto ako co kolko
09:00 laila aktivita ranna joga, nasledne spolocne ranajky (kto si co ulovi) 45 min
12:00 n. workshop Lockpicking 2 hod
13:00 barney workshop Robo Roach Surgery 1 60 min
14:00 laila prednaska Lekno 30 min
14:30 juraj prednaska Open source nástroje na prácu so slovenčinou 15 min
14:45 juraj prednaska Dotfiles 15 min
15:00 infinity prednaska Infecting Google Chrome from PowerShell 30 min
15:30 lexik prednaska VR Hacking 45 min
16:15 mmmaly prednaska Regularne vyrazy 45 min
17:00 wilder prednaska Hacking RFID devices using NFC smartphones 60 min
18:00 ruik prednaska AMD SMU 60 min
20:00 laila aktivita Filmovy kviz 90 min
22:00   party Prekvapenie  

Sobota

kedy kto ako co kolko
09:30 laila aktivita ranna joga, nasledne spolocne ranajky (kto si co ulovi) 45 min
10:00 n. aktivita ranne bjj 45 min
12:00 barney workshop Robo Roach Surgery 2 60 min
14:00 lexik prednaska Router Botnety 45 min
14:45 b42 prednaska DIY Aeroponics 15 min
15:00 ondrejsika prednaska Merged Mining 30 min
15:30 hexo prednaska Reverse Engineering USB Driverov 30 min
16:00 n+a prednaska Cable Modems 30 min
16:30 btr prednaska LE PHP 30 min
17:00 ruik prednaska Coreboot 60 min
18:00 stanojr prednaska SDR 20 min
20:00   kino you decide!  
22:00 laila workshop Svetlusky (gule z glowstickov) 60 min
22:00   party Prekvapenie  

Nedela

kedy kto ako co kolko
09:30 laila aktivita ranna joga, nasledne spolocne ranajky (kto si co ulovi) 30 min
10:00 n. aktivita ranne bjj 45 min
10:00   aktivita upratanie a vyprazdnenie chatiek  
12:00   aktivita odchod z arealu / zevlovanie v spolocenskej miestnosti  

Ine zaujimavosti