User Tools


2014

CTJB 2014

Kemp sa konal 12-14.9.2014 v Zarubach na Slovensku.

Fotky

Program

Prednasky

piatok

20:00 predstavovacky brmlab, progressbar, base48, v01d, paralelni polis a ztohoven 6 x 15 min

sobota

8:30 laila a psisko morning joga 23 min
11:00 jozef Strelne zbrane, drzanie a nosenie 60 min
12:00 yac Jazyk J - konkatenativní peklo aneb klaňte se moci APL 30 min
12:30 infinity Nexus 7 Network Hacking 45 min
lunch break
14:15 lui Report HS Atheny 15 min
14:30 keram Blackhat (web)design 30 min
15:00 shady Honeynet 30 min
15:30 juraj Liberty is a DIY Project 60 min
16:30 timthelion Subuser/Docker a bezpecnostne modely 60 min
17:30 niekt0 Copy & pastovacka 60 min
18:30 abyssal Reverzovanie NFC platobnych kariet 30 min
19:00 jenda Signals Intelligence (zaznam) 60 min
20:00 zden Lightning Talk: Lamanie bitkoinovych brain walletov (zdrojaky (612 MB)) 10 min
20:05 wilder Umenie ako najstarsia kryptomena 15 min
20:20 hromi kyberia my problem child 42 min
21:00 italian grappa hacker jeopardy 60 min

Workshopy

sobota 9:23 - 13:00 hromi Perl Data Language + text = semantic vector spaces
sobota 13:37 - 20:00 maltman Soldering Workshop
nedela 9:00 - 11:00 niekt0 Lockpicking Workshop

Party

  • inso & e1m1 - jungle, d'n'b, juke, scratch
  • asebest - industrial, electro, acid, techno, idm
  • drakh
  • samo - d'n'b, jungle
2014.txt · Last modified: 2016/04/20 18:45 by admin